Izvor: Radio 021, 15.Mar.2019, 10:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Troje povređenih u tri udesa u Novom Sadu

Tokom jučerašnjeg dana desile su se tri saobraćajne nezgode u Novom Sadu i okolini, u kojima su povređene tri osobe.

U sudaru autobusa i automobila, juče oko osam sati pre podne, na Sentandrejskom putu, kod firme "Iveko", povređen je četrdesetdevetogodišnji muškarac. Kako za 021 kaže portparolka Hitne pomoći Ivana Ramović, on je zadobio kontuzione povrede grudnog koša i obe natkolenice. Zbrinut je na licu mesta i prevezen u Urgentni centar na dalje lečenje.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 <<
Šezdesetsedmogodišnji muškarac povređen je sinoć oko 22 časa u sudaru dva automobila na Zrenjaninskom putu, kod plantaže jabuka iz pravca Novog Sada. On je zadobio kontuzione povrede grudnog koša i istegnuće vrata. Ekipa Hitne pomoći zbrinula je povređenog, nakon čega je prevezen u Urgentni centar.

Podsetimo, juče je na trotoaru u Dunavskoj ulici, između dve zgrade Muzeja Vojvodine, oboren pešak.

Autor: 021.rs

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.