Troje lakše, a dvoje teže povređeno u udesima za vikend

Izvor: Radio 021, 12.Okt.2015, 08:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Troje lakše, a dvoje teže povređeno u udesima za vikend

Petoro ljudi povređeno je u saobraćajnim nezgodama koje su se tokom vikenda dogodile na ulicama Novog Sada.

Troje je lakše povređeno, a dvoje je zadobilo teške telesne povrede.

U subotu oko 13 časova na uglu Temerinske i Primorske ulice lakše su povređena dva muškarca starosti 43 i 58 godina, dok je oko ponoći između subote i nedelje na Futoškom putu kod "Jugoalata" teško povređen 56-godišnji muškarac, koji je nakon inicijalnog zbrinjavanja od strane Hitne >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << pomoći prebačen u Urgentni centar na dalju dijagnostiku.

U nedelju je u udesu koji se desio oko 17:15 časova na Bulevaru kralja Petra lakše povređena 39-godišnja žena. Nedugo nakon toga, u udesu koji se desio oko 19:30 časova na Bulevaru cara Lazara teške povrede glave zadobio je 23-godišnji mladić, koji je takođe nakon zbrinjavanja od strane Hitne pomoći prevezen u Urgentni cenar.

Nastavak na Radio 021...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.