Izvor: Radio 021, 10.Dec.2019, 08:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Trinaestogodišnjak među devetoro povređenih u udesima u Novom Sadu i okolini

Devetoro putnika povređeno je u četiri udesa proteklog dana na ulicama Novog Sada i prigradskih mesta.

Kako za 021 kaže portparolka novosadske Hitne pomoći dr Ivana Ramović, ekipa je imala prvu intervenciju oko 07:40 časova u Proleterskoj ulici na Klisi, kod zatvora, i to zbog sudara dva vozila.

Zatekli su 13-ogodišnje dete sa kontuzijom grudnog koša, kao i 43-ogodišnju i 26-ogodišnju putnicu sa kontuzijama grudnog koša. Dete je prevezeno u Dečiju bolnicu, >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << a povređene putnice su zbrinute na licu mesta.

Nešto pre 17 časova dogodio se sudar tri vozila na Sentandrejskom putu, kod mlekare. Povređeni su 24-ogodišnji i 25-ogodišnji mladići, od kojih je prvi zadobio kontuziju stomaka, a drugi istegnuće vrata. Obojica su prevezeni u Urgentni centar.

Oko pola šest popodne sudarila su se dva vozila na putu Budisava - Kovilj. Dvadesetšestogodišnja putnica zadobila je kontuziju grudnog koša, 54-ogodišnji putnik povredu levog ramena, a 48-ogodišnja putnica kontuziju grudnog koša. Povređeni građani su zbrinuti na licu mesta i prevezeni u Urgentni centar.

Pešak je oboren oko pola 11 u Ulici kralja Petra u Veterniku, u blizini stadiona. Kako pojašnjava dr Ramović, reč je o 36-ogodišnjoj ženi koja je zadobila lakše telesne povrede u vidu kontuzije natkolenice, a lekarska ekipa ju je zbrinula na licu mesta, a potom prevezla na odeljenje hirurgije Urgentnog centra.

Autor: 021.rs

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.