Tribina o video igrama u četvrtak na Univerzitetu Edukons

Izvor: Radio 021, 31.Maj.2016, 19:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tribina o video igrama u četvrtak na Univerzitetu Edukons

Javna tribina "Video games - beyond entertainment" biće održana u četvrtak, 2. juna na Fakultetu digitalne produkcije Univerziteta Edukons.

Tribina je namenjena studentskoj populaciji, profesorima i stručnoj javnosti iz oblasti IT-ja, digitalne produkcije i društvenih medija, kao i ljubiteljima video igara i animacije.

Gost predavač na tribini će biti profesor Marko Suvajdžić sa Digital Worlds Instutita, Univerziteta u Floridi, koji će govoriti na temu Gejmifikacija >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << obrazovanja - postavljanje novih granica.

Na tribini će govoriti i profesori Fakulteta za digitalnu produkciju Univerziteta Educons: prof. dr Predrag Šiđanin, prof. dr Predrag Nikolić i doc. mr Ivan Francuski.

Tribina počinje u 17 časova u Amfiteatru III.

Autor: 021.rs

Nastavak na Radio 021...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.