Izvor: Radio 021, 11.Jun.2020, 08:23

Tri udesa u Novom Sadu za 15 minuta

Sedam osoba lakše je povređeno u udesima koji su se tokom jučerašnjeg dana dogodili u Novom Sadu i okolini.

Posle 14 časova, u roku od 15 minuta, dogodile su se tri saobraćajne nezgode, a najviše povređenih bilo je u udesu koji se kasnije popodne dogodio na putu za Sirig, u kojem su učestvovala tri vozila.

U 14.07h ekipa Hitne pomoći intervenisala je na Telepu, gde je, na uglu Bulevara partijarha Pavla i Ulice Ilariona Ruvarca, oborena 18-ogodišnja biciklistkinja. >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << Kako kaže portparolka Hitne pomoći, doktorka Ivana Ramović, devojka je pregledana i zbrinuta na licu mesta.

Samo dva minuta nakon ovog udesa, u Veterniku, posle kružnog toka ka Futogu, oboren je pešak, muškarac star 64 godine. Takođe je zadobio lakše povrede, a nakon zbrinjavanja, prevezen je u Urgentni centar.

Desetak minuta kasnije, došlo je do još jedne saobraćajne nezgode na Telepu, na uglu ulica Petefi Šandora i Senteleki Kornela. U sudaru dva automobila lakše je povređen 60-ogodišnji muškarac koji je prevezen u Urgentni centar.

Četiri osobe povređene su u saobraćajnoj nezgodi koja se, oko 18 časova, dogodila na putu za Sirig, kod Kisača, u kojoj su učestvovala tri vozila. Jedno vozilo je sletelo s puta, a dva su se sudarila. Muškarac star 37 godina je, nakon zbrinjavanja, prevezen u Urgentni centar, dok su 55-ogodišnja žena i muškarci stari 63 i 51 godinu zbrinuti na licu mesta.

Autor: 021.rs

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.