Tri bugarska ministra podneli ostavke nakon teške saobraćajne nesreće

Izvor: Radio 021, 31.Avg.2018, 17:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tri bugarska ministra podneli ostavke nakon teške saobraćajne nesreće

Tri ministra u bugarskoj vladi podnela su ostavku nakon autobuske nesreće u kojoj je poginulo 17 ljudi, a nekoliko povređeno.

Prethodno je bugarski premijer Bojko Borisov pozvao ministre unutrašnjih poslova, saobraćaja i regionalnog razvoja Valentina Radeva, Ivajla Moskovskog i Nikolaja Nankova da podnesu ostavke i preuzmu političku odgovornost što što su oni i učinili.

Ostavke trojice ministara koje je imenovala Borisovljeva partija GERB, treba da potvrdi parlament.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << />
Nesreća se dogodila u subotu kada se prevrnuo putnički autobus i sleteo sa autoputa, oko 50 kilometara severno od Sofije.

Na licu mesta poginulo je 13 ljudi, među kojima i jedan dečak, a četiri osobe preminule su u bolnici. Uzrok nesreće se ispituje.

Autor: Tanjug

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

KAD BORISOV KAŽE Tri bugarska ministra podnela ostavke zbog NESREĆE KOD SOFIJE

Izvor: Blic, 31.Avg.2018

Tri bugarska ministra podnela su ostavke nakon teške saobraćajne nesreće u blizini Sofije u kojoj je 17 ljudi poginulo, a 25 povređeno.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.