Izvor: Radio 021, 25.Nov.2018, 13:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tražio da ga sahrane s novcem kako bi podmitio Boga

Pedesetdvogodišnji Čarls Obong iz Ugande je tražio od supruge da ga sahrani sa velikom količinom novca kako bi podmitio Boga i uz novac ga zamolio da mu oprosti sve grehe.

Obong je radio kao viši službenik ministarstva i godinama je skupljao novac koji će sa sobom poneti u grob. Njegov zet je potvrdio informaciju da je Čarls zahtevao da ga njegova žena sahrani sa približno 60.000 dolara.

Novac je nameravao da da Bogu u zamenu za oprost grehova koje je napravio >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << dok je bio živ.

Čarls je dugo imao problema sa zdravljem i poslednje dane života provodio je planirajući šta će i kako reći Bogu kada se sretnu na Sudnji dan.

Sahranjen je na severu Ugande, ali njegov spokoj nije dugo potrajao s obzirom da je grob uskoro iskopan i opljačkan.

Autor: Klix.ba

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Povezane vesti

Tražio da ga sahrane sa hiljadama dolara kako bi podmitio Boga

Izvor: B92, 26.Nov.2018, 09:32

Pedesetdvogodišnji Čarls Obong iz Ugande je tražio od supruge da ga sahrani sa velikom količinom novca kako bi podmitio Boga i uz novac ga zamolio da mu oprosti sve grehe...Obong je radio kao viši službenik ministarstva i godinama je skupljao novac koji će sa sobom poneti u grob. Njegov zet je...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.