Izvor: Luftika.rs, 17.Okt.2016, 10:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tražim muža ponovo u Novom Sadu

Posle više od 80 uspešnih izvođenja monodrame Tražim muža širom Srbije, zemljama regiona, Švajcarske, Austrije i Švedske, glumica Jelica Brestovac će se sa pomenutom predstavom po treći put predstaviti Novosadskoj publici.
Predstava će se izvesti u Pozorišnoj sali gimnazije Laza Kostić 20.10. u 20h.
TRAŽIM MUŽA je monodrama kabaretskog tipa radjena po citatima iz knjige « Ženski razgovori » našeg poznatog pisca Duška Radovića koji je sa puno dobronamerne ironije i prostodušnog >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << humora analizirao sve stereotipe muško-ženskih odnosa . U predstavi glumi Jelica Brestovac – profesionalna glumica koja je ostvarila brojne zapažene uloge u pozorišnim predstavama za decu i odrasle kao i u brojnim televizijskim ulogama u serijama: “Seljaci” i “Zvezdara” na TV Pink, “Naša mala klinika” B92, “Da se ne pročuje” TV BN i u filmovima: “Čarlston za Ognjenku”, “Kozje uši”, kratkometražni film “Dok su oni leteli na mesec” i mnoge druge. Dobitnica je brojnih nagrada za glumu. Jelica Brestovac je takođe i režirala predstavu.
Cena pojedinačne karte je 400 dinara a za grupne posete odobravamo popust (20 i više gledalaca) i tada je karta 300 dinara .
Karte se mogu rezervisati putem emai-a: kabare.jelica@gmail.com
Više detalja: https://www.facebook.com/events/193524467745416/

Nastavak na Luftika.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.