Izvor: Radio 021, 17.Jan.2021, 21:50

Traže osobu koja će gledati Netfliksove serije, jesti picu i za to dobiti 500 dolara

Američka kompanija traži nekoga ko će rangirati Netfliksove serije i picu iz dostave.

Ranije ove nedelje kompanija "BonusFinder" otvorila je konkurs za "profesionalnog binge watchera".

Firma je prethodno raspisala konkurs kako bi platila ljudima da degustiraju pljeskavice, sladoled, slatkiše i pitu od bundeve.

"Sad smo u potrazi za savršenim kandidatom koji će nas informisati o najboljim Netfliksovim serijama i najboljoj pici iz dostave kako bi nam >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << svima pomogao u ovim turbulentnim vremenima", stoji u njihovom oglasu.

Pobednik će dobiti 500 dolara, a moraće da pogleda i napiše recenzije za tri serije na Netfliksu, usput rangirajući i picee iz dostave. Kandidat će dobiti i besplatan račun na Netfliksu i  budžet za picuu i grickalice.

Prema detaljima konkursa, pobednik može odabrati tri serije, među kojima su i Queen's Gambit, Bridgerton, Night Stalker: The Hunt For a Serial Killer, Cobra Kai...

"Profesionalni binge watcher" moraće, između ostalog, da rangira zaplet, glumu, ali i svoje zadovoljstvo epizodama i krajem serije.

I picee će rangirati na osnovu više kriterijuma, od izgleda i ukusa, do vrednosti za novac.

Prijave traju do 12. februara, a objava pobednika biće 17. februara.

Autor: Index.hr

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.