У оквиру манифестације “Tour De Fruška” посетиоце очекује и Ноћни базар

Izvor: GradskeInfo.rs, 15.Maj.2023, 11:32

У оквиру манифестације “Tour De Fruška” посетиоце очекује и Ноћни базар

Манифестација “Tour De Fruška”, намењена је свим љубитељима природе, здравог живота, бициклизма и спорта. Ове године, за трке се пријавило око 700 такмичара – спремних да испробају стазе панонске лепотице. Међутим треба напоменути, да посетиоце осим загарантованог дружења, очекују >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << концерти – али и Ноћни базар Фото: PrtSc/Tour De Fruška Наиме, Ноћни базар ће се одржати код хотела Фрушке терме, у централном делу манифестације. У суботу 20. маја базар ће трајати од 17.00 до 24.00 часа. У недељу 21. маја, све рукотворине и домаће посластице биће доступне за дегустацију и куповину у периоду од 09.00 – 16.00 часова.
На овом базару у понуди ће бити најквалитетнији производи домаћих излагача. Сви посетиоци моћи ће да пробају слаткише, сланише и домаћа пића. Ако желите уникатан поклон за вама драгу особу, овде ћете пронаћи разне рукотворине.
Све додатне информације можете пронаћи на линку.
Humanitarni ponedeljak se vratio u Novi Sad (ponedeljak, 15. maj)

 
Преузмите андроид апликацију.
Чланак У оквиру манифестације “Tour De Fruška” посетиоце очекује и Ноћни базар се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.