Toplana vraća grejanje Crkvi

Izvor: Radio 021, 27.Jan.2012, 10:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Toplana vraća grejanje Crkvi

"Novosadska toplana" je postigla dogovor sa novosadskom Crkvenom opštinom o izmirenju duga zbog čega im je juče isključeno grejanje, saznaje Radio 021.

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Crkvi posle sukoba oko Racije isključili grejanje

Izvor: TimockeVesti.net, 27.Jan.2012

Novosadska Toplana isključila je juče grejanje Crkvenoj opštini zbog duga od dva miliona dinara, saznaju beogradski mediji. Nakon više opomena, u ovom javnom preduzeću odlučili su da crkvi, kao jednom od većih dužnika, isključe grejanje u poslovnim prostorijama. U Toplani tvrde da ova mera nema...

Nastavak na TimockeVesti.net...

Zakupci napravili trošak

Izvor: Danas, 27.Jan.2012

Novosadska toplana je postigla juče dogovor sa Crkvenom opštinom Novi Sad o izmirenju duga, nakon što im je dan ranije isključeno grejanje. Dugovanja Crkvene opštine od 2.055.000 dinara datiraju još od aprila 2010.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.