Toplana: Grejanje normalizovano u celom gradu

Izvor: Novine novosadske, 28.Okt.2012, 22:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Toplana: Grejanje normalizovano u celom gradu

RadijatorZavršena je normalizacija tehničkog sistema daljinskog grejanja i svih šest toplana u Novom Sad za sada rade po redovnom režimu, u skladu sa spoljnim temperaturama vazduha, kažu u Novosadskoj toplani.
Međutim, kako ističu, nagomilana dugovanja od dve milijarde i 400 miliona dinara i daje ugrožavaju >> Pročitaj celu vest na sajtu Novine novosadske << stabilnost daljinskog sistema Novosadske toplane. U Novosadskoj toplani apeluju i na stambene i na poslovne korisnike njihovih usluga da u što skorijem roku izmire svoje obaveze.
Isporuka toplotne energije za sada se u čitavom gradu odvija bez većih tehničkih problema. U Novosadskoj toplani podsećaju građane da sve eventualne reklamacije mogu prijaviti Odseku za odnose sa potrošačima koji se nalazi na prvom spratu Spensa.
Radno vreme Odseka za odnose sa potrošačima radnim danom je od 7 do 20h, a subotom od 8,30 do 13,30h. Služba reklamacija Novosadske toplane radi 24h svakog dana, a telefoni za pozive su 4881-103, 4881-104 i 4881-106.
Novosadska TV

Nastavak na Novine novosadske...






Povezane vesti

Havarija na toplovodnoj mreži u centru

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 29.Okt.2012, 15:11

NOVI SAD -..Radnici "Novosadske toplane"otpočeli su danas u 13 časova radove na otklanjanju havarije u Ulici Josifa Runjanina 5, saopšteno je iz ovog preduzeća...Zbog navedenih radova u prekidu je isporuka toplotne energije za grejanje u objektima u ulicama:..- Josifa Runjanina 5;..- Jovana Subotića...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Novine novosadske. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Novine novosadske. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.