Top 10 Novosađana koji su obeležili 2016. godinu! Bravo!

Izvor: Luftika.rs, 17.Dec.2016, 04:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Top 10 Novosađana koji su obeležili 2016. godinu! Bravo!

Novi Sad se može ponositi svojim građanima koji su se i ove godine trudili da drugima učine život lakšim. Ovo je naša lista, ukoliko smatrate da smo nekoga izostavili dopišite u komentaru.
Deka heroj 021.rs/Foto M.M.Da li znate priču o našem sugrađaninu, deki heroju, koji je rizikovao kako bi dokazao da nisu svi dženlmeni izumrli. Priča ide ovako: jedna baka na Limanu III dok je bacala smeće ispustila novčanik u podzemni kontejner dubok oko 2 metra.
Deka heroj je reagovao >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << na komšinicino kukanje i bez razmišljanja uzeo merdevine i sišao u kontejner. On je uspeo da dohvati novčanik i vrati ga zabrinutoj komšinici. Ipak ova priča nije imala takav kraj.
Iako se ova priča završila tako što su deku heroja morali vatrogaci da izvlače iz kontejnera jer se zaglavio, ipak je imala srećan kraj, a Limanci su ovog deku nazvali herojem i vitezom.
Braća Milinković-Savić heroji sa novosadskog asfaltaČlanovi mlade fudbalske reprezentacije Srbije, braža Vanja i Sergej Milinković – Savić, koji su bili deo nacionalnog tima koji je 2015. godine postao šampion sveta, pokazali su da imaju veliko srce.
Ova braća su Ženskoj košarkaškoj akademiji iz Novog Sada donirali majice za najmlađe košarkašice.
“Želimo da se zahvalimo našim mladim reprezentativcima, Vanji i Sergeju Milinković- Savić, a posebno njihovoj majci Milani, na donaciji majica za naše najmlađe košarkašice. Hvala Vam puno što ste uz nas i što nas podržavate”, stoji na Fejsbuk stranici novosadskog kluba.
Borislava Perić – Ranković foto: Ilija ĐurašinovićNovosađanka Borislava Perić – Ranković  u 14 godina dugoj stonoteniskoj karijeri je osvojila više od 200 medalja u pojedinačnoj i ekipnoj konkurenciji.
Prošle godine je proglašena za najbolju stonoteniserku sa invaliditetom na svetu.

Nastavak na Luftika.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.