Izvor: Radio 021, 04.Jun.2020, 10:45

Tokom vanrednog stanja u Srbiji sklopljeno 420 brakova

Tokom vanrednog stanja sklopljeno je 420 brakova, a pravilo je bilo da venčanju prisustvuju matičar, mladenci i dva svedoka, izjavila je za "Novosti" pomoćnica ministra državne uprave i lokalne samouprave Marina Dražić.

Ona je navela da je posle ukidanja vanrednog stanja, od 7. maja sklopljeno više od 1.000 brakova.

Kako se navodi, tokom marta i aprila prošle godine sklopljeno je 4.188 brakova.

Zbog virusa korona  mnogi mladenci su pomerili termine >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << venčanja, pa je sada najveće interesovanje za venčanja u julu, avgustu i septembru.

Autor: FoNet, Novosti

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Povezane vesti

Za vreme vanrednog stanja u Srbiji sklopljeno SAMO 420 BRAKOVA, ali je zato sada krenula NAVALA

Izvor: Blic, 04.Jun.2020

Posle ukidanja vanrednog stanja interesovanje mladenaca za sklapanje braka je znatno poraslo i od 7. maja do sada sklopljeno je više od 1.000 brakova. U vreme trajanja vanrednog stanja u celoj Srbiji samo je 420 parova mladenaca stalo na ludi kamen, rekla je Marina Dražić, pomoćnica ministra državne...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.