Izvor: Radio 021, 23.Nov.2018, 22:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tobi Drajver u utorak u Crnoj kući

Koncert američkog muzičara Tobija Drajvera održaće se u utorak, 27. novembra u Omladinskom centru CK13.

Nakon prošlogodišnjeg izdanja "Madonnawhore", Tobi Drajver se vratio na scenu novim albumom "They Are The Shield". Iako za rezulat imamo već prepoznatljiv mračni i melanholični senzibilitet, čini se da ovaj album predstavlja značajan korak u umetničkom sazrevanju.

U CK13 ćete imati priliku da čujete izvođenje ovog albuma u pratnji Timba Herisa na violini, >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << Čarlija Šmita na bubnjevima i Nika Hadsona na klavijaturama.

Tobi Drajver je verovatno najpoznatiji kao frontmen avant-goth benda Kayo Dot (ex Maudlin of the Well) i basista sastava Secret Chiefs 3 (ex Mr. Bungle). Tokom prošle decenije Drajver je sa izuzetnom posvećenošću proučavao bezgraničnost muzike, od metala do post roka.

Kao pregrupa nastupiće Del Judas, projekat Čarlija Šmita, koji se može opisati kao mračna amerikana u kojoj su melanholične melodije spojene sa senzibilitetom hard popa osamdesetih.

 Karte za ovaj koncert će koštati 400 dinara, a koncert počinje u 20.30h.

Autor: 021.rs

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.