Izvor: Radio 021, 21.Nov.2018, 14:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tinejdžeru oduzeta vozačka 49 minuta nakon što ju je dobio

Jedan tinejdžer uspeo je da izgubi vozačku dozvolu samo 49 minuta nakon što ju je dobio, saopštila je nemačka policija.

Ovaj osamnaestogodišnjak vraćao se kući nakon uspešno položenog testa kada ga je policija u gradu Hemer zaustavila zbog prebrze vožnje. Policija je saopštila da je mladić vozio dva puta brže od dozvoljene brzine, odnosno 95 kilometara na čas u zoni u kojoj je ograničenje 50 kilometara na čas.

"Neke stvari traju večno, a neke ni ceo >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << sat", saopštila je policija.

Mladić je vozio četvoricu drugova u automobilu, navodi se u saopštenju i dodaje da je možda pokušao da ih impresionira vozačkim veštinama.

Njemu je vozačka dozvola formalno oduzeta na četiri nedelje, ali je policija saopštila da će je dobiti nazad tek nakon "skupih dodatnih časova". On se, takođe, suočava sa kaznom od 200 evra, dva kaznena poena na vozačkoj dozvoli kada je ponovo dobije, a probni period za novog vozača mu je produžen sa dve na četiri godine, navodi BBC.

Autor: Srna

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Povezane vesti

Nemački tinejdžer dobio dozvolu i posle 49 minuta mu oduzeta

Izvor: Vesti-online.com, 22.Nov.2018, 00:34

Nemačkom tinejdžeru u gradu Hemeru bilo je potrebno svega 49 minuta da ostane bez vozačke dozvole nakon što ju je dobio...Ovaj 18.godišnji mladić se vraćao kući nakon uspešno položenog vozačkog ispita, kada su ga zaustavili policajci, jer je vozio 95 kilometara na sat u zoni ograničenja brzine...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.