Izvor: GradskeInfo.rs, 08.Okt.2023, 12:29

Ако их нисте срели на улицама града онда сте их сигурно чули – Новосадски улични бенд “The bed week” (ФОТО/ВИДЕО)

Уколико нисте чули за њих онда сте их сигурно видели док сте шетали центром Новог Сада. Новосадски улични бенд под називом “The bed week” почео је своју уметност да интерпретира на улицама од 2020. године, а сада активно наступају на територији наше земље, али и у иностранству. Фото: >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << nsuzivo.rs/Павле Пејић Ова три момка препознатљива су по кантри блуз музици, а певач и гитариста Страхиња Јајић истакао је како их је страст према музици спојила.
„Ми као музичари познајемо се већ неколико година, пре него што смо оформили заједнички бенд. Новосађани су изворно наша публика која нас верно прати, а увек је част свирати пред њима јер се ту осећамо као “домаћи” “ – каже Јајић кроз смех.
“Различити шетачи доносе различиту енергију током сваког уличног наступа”.
Фото: nsuzivo.rs/Павле Пејић На питање да ли би нашим читаоцима открили неку анегдоту са улице, мистериозно су одговорили да их је било веома много, а да је концепт на улици сваки пут другачији и да изнова пружа неку нову енергију.
Фото: nsuzivo.rs/Павле Пејић „Оно што можемо да откријемо јесте да радимо на другом албуму, с обзиром да смо први већ издали. У припреми су и неки спотови који ће се снимати на новосадским улицама јер се ту осећамо најлагодније. Наш бенд постао је и члан “European blues union” организације, а ми смо први представници из Србије“ – рекао нам је фронтмен.
 







View this post on Instagram

















 
A post shared by NS Uživo (@nsuzivo.rs)


Њихов бубњар Danijel Seethaler рекао је да их у наредном периоду очекују многе турнеје, а најсвежији утисак носе са учешћа на “Супер таленту” у Хрватској где су прошле године стигли до финала и ту добили публицитет.
Oktobarska muzička magija: Mimi Mercedes i Đorđe Miljenović stižu u novosadsku Halu 2

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Ако их нисте срели на улицама града онда сте их сигурно чули – Новосадски улични бенд “The bed week” (ФОТО/ВИДЕО) се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.