Наступ контроверзног бенда The Mentors у СКЦНС Фабрици, 5. јун

Izvor: GradskeInfo.rs, 19.Maj.2023, 09:20

Наступ контроверзног бенда The Mentors у СКЦНС Фабрици, 5. јун

Контроверзни амерички heavy/thrash/punk metal бенд The Mentors наступиће 5. јуна у СКЦНС Фабрици. Фото: СКЦНС Фабрика Бенд је настао у Сијетлу 1976. године и до сада је објавио седам студијских албума. Бенд је до 1997. године предводио бубњар/певач Елдон „El Duce“ Хоке, након чије погибије бенд смањује >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << активности. Касније се окупљају у новој постави коју и данас чине гитариста Eric Carlson, басиста Steve Broy и бубњар/вокал Mad Dog.
Познати су по провокативним, театралним наступима уживо, који изводе костимирани и маскирани, а за њих кажу да комбинују мизантропију ГГ Алина, али са много више хумора, и театралност Кисс-а, али са знатно мање новца.
Улазнице могу да се купе онлине на линку као и на продајним местима Gigstix-a. Цена у претпродаји је 800 динара, а на дан концерта цена улазнице биће 1.000 динара. Билетарница и врата Фабрике отварају се у 20 часова, а концерт ће почети у 21 час.
Koncert u čast Vlade Divljana, večeras u SKCNS Fabrici

 
Преузмите андроид апликацију.
Чланак Наступ контроверзног бенда The Mentors у СКЦНС Фабрици, 5. јун се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.