Težak udes na autoputu, poginula dva dečaka i muškarac

Izvor: N1 televizija, 25.Nov.2016, 09:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Težak udes na autoputu, poginula dva dečaka i muškarac

Tri osobe su poginule, među njima i dečaci starosti osam i pet godina, a dve su teško povređene u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila jutros oko 1.30 časova na autoputu Novi Sad - Subotica.

Do nesreće je došlo kada je teretno vozilo makedonske registracije oborilo pešaka koji je stao ispred kamiona, a „mercedes“ austrijske registracije, u nameri da izbegne telo pešaka, udario u ogradu, a zatim >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << i u zaustavljeni kamion, saopštila je Policijska uprava Novog Sada.

Osim, za sada neidentifikovanog pešaka, život je izgubilo dvoje dece iz „mercedesa“ dok su vozač i suvozač zadobili teške telesne povrede.

Prema rečima Mirjane Bursać iz Hitne pomoći, tri osobe su poginule na licu mesta.

"Nastradala su dvojica dečaka starosti pet i osam godina i muškarac starosti oko 45 godina. Povređena su još dva muškarca, u oba slučaja su u pitanju teške telesne povrede. Jedan muškarac srednjih godina je u besvesnom stanju prevezen na reanimaciju u Urgentni centar, dok je drugi bio u stabilnom stanju i on je prevezen na hirurgiju Urgentnog centra", navodi dr Bursać za 021.rs.

Poginula deca i vozač „mercedesa“ državljani Austrije, dok je četvrti putnik u automobilu sa područja Kosova i Metohije, navela je policija.

Prema njenim rečima, nesreća se dogodila iz pravca Subotice prema Novom Sadu. Na mestu nesreće intervenisale su dve lekarske ekipe, vatrogasci i policija.
Pogledaj vesti o: Subotica

Nastavak na N1 televizija...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.