Izvor: Luftika.rs, 12.Avg.2022, 12:25

Teško ubistvo na igralištu: Mladić posle svađe izboden nožem u grudi

Kraljevačka policija uhapsila je M. T. (24) iz Kraljeva, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo teško ubistvo.
On se sumnjiči da je noćas (11. avgust), na igralištu između zgrada u kraljevačkom naselju Moše Pijade, nakon kraće rasprave, ubo nožem u grudi dvadesettrogodišnjeg muškarca, koji je od zadobijenih povreda preminuo u bolnici.
Policija je osumnjičenog ubrzo pronašla i uhapsila.
Njemu je određeno zadržavanje do 48 sati i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden Višem javnom tužilaštvu u Kraljevu.
Izvor: Blic
Medvedice spasene iz kaveza u Kraljevu dobile novi dom

Nastavak na Luftika.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

IZBO MUŠKRACA ZBOG VODE? Očevidac otkrio jezive detalje zločina u Kraljevu: Evo šta je prethodilo ubistvu

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Avg.2022

Muškarac (24) iz Kraljeva uhapšen je zbog sumnje da je prošle noći nakon svađe oko vode izbo mladića (23)...Uhapšenom zbog ubistva određen je pritvor do 48 sati...Prema nrzvaničniminformacijama, njih dvojica bili su u parku. Prema rečima svedoka u jednom trenutku je došlo do svađe između...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.