Izvor: Radio 021, 20.Sep.2019, 20:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Teretni voz naleteo na automobil kod Šapca, poginuo vozač

Na putnom prelazu sa drumskom signalizacijom u mestu Ribari teretni voz naleteo je na drumsko vozilo, a jedna osoba je poginula, saopštila je "Infrastruktura zeleznice Srbije".

Udes se dogodio u 17.40 sati, u mestu Ribari, na pruzi Šabac-Zvornik, na putnom prelazu obezbeđenom znacima vertikalne drumske signalizacije.

Nesreća se dogodila kada je na drumsko vozilo na ovom putnom prelazu naleteo teretni voz, koji je saobraćao iz Rume za Brasinu.

Na mestu >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << nesreće su pripadnici MUP-a, Hitne pomoći i železnice.

"Infrastruktura zeleznice Srbije" apeluje na učesnike u saobracaju da poštuju drumsku signalizaciju, kako se ovakve nesreće ne bi događale.

Autor: Novosti

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Povezane vesti

Teretni voz naleteo na automobil, poginuo vozač!

Izvor: Večernje novosti, 20.Sep.2019

U saobraćajnoj nesreći na pružnom prelazu u selu Ribari kod Šapca, u petak oko 18 časova, život je izgubio jedan 40-godišnji muškarac iz tog mesta ŠABAC – U saobraćajnoj nesreći na pružnom prelazu u selu Ribari kod Šapca, u petak oko 18 časova, život je izgubio...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.