Izvor: Radio 021, 23.Okt.2019, 11:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tela 39 osoba pronađena u kamionu u Velikoj Britaniji

Tela 38 odraslih osoba i jednog tinejdžera pronađena su u prikolici kamiona u Eseksu u Velikoj Britaniji, saopštila je policija.

Vozač kamiona, 25-ogodišnji muškarac i Severne Irske, uhapšen je.

"BBC" navodi kako je policija dojavu dobila od Hitne pomoći oko 1:40 časova po lokalnom vremenu nakon otkrića kamiona sa telima u gradu Greksu. Kamion je u Veliku Britaniju ušao u subotu preko graničnog prijelaza Holihed, a krenuo je iz Bugarske.

Glavni >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << istražitelj Endrju Mariner rekao je da policijski službenici pokušavaju da identifikuju žrtve, ali da će taj proces biti dugotrajan.

Autor: N1, Klix.ba

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Povezane vesti

HLADNJAČA SMRTI PROŠLA KROZ SRBIJU? Bugarski kamion do Engleske prešao preko pola Evrope, sumnjaju da se 39 ljudi unutra SMRZLO NA SMRT

Izvor: Blic, 23.Okt.2019

Policija je pokrenula jednu od najvećih istraga ubistava u Velikoj Britaniji nakon što su tela 39 ljudi, uključujući jednog tinejdžera, pronađena u hladnjači u Eseksu.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.