Tandem Vojvodine na ceni

Izvor: Vesti-online.com, 05.Apr.2010, 16:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tandem Vojvodine na ceni

Najbolji strelac Vojvodine Dragan Mrđa karijeru bi mogao da nastavi u austrijskom Red Bulu, dok je golman Novosađana Željko Brkić interesantna klubovima iz Serije A.

Za Mrđu, trenutno najboljeg strelca Superlige Srbije zanima se Red Bul iz Salcburga koji ponovo ima ambicije da pokuša da se plasira u Ligu šampiona.

Brkić je otputovao na Daleki Istok sa kombinovanim sastavom Srbije na prijateljski meč sa Japanom.

U međuvremenu se, kako prenosi "Žurnal", >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << pojavila informacija da se za njega raspituju Katanija i Udineze.

Brkić će najverovatnije putovati na SP u Južnu Afriku kao rezerva.

Ekipa Vojvodine sa velikim ambicijama dočekala je ovu sezonu, ali rezultati su daleko od očekivanih. Vojvodina je trenutno peta na tabeli sa 33 boda iz 22 kola, čak 25 manje od lidera Crvene zvezde.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.