Izvor: Radio 021, 23.Feb.2021, 23:01

Tajger Vuds: Slavni golfer ozbiljno povređen u saobraćajnoj nesreći

Vudsovo vozilo se u blizini Los Anđelesa prevrnulo na putu i pretrpelo ozbiljnu štetu, dodaje se u saopštenju nadležnih.

Getty ImagesTajger Vuds

Tajger Vuds, najbolji golfer svih vremena, pretrpeo je višestruke povrede nogu u saobraćajnoj nesreći u Kaliforniji, saopštila je kancelarija Šerifa za okrug Los Anđelesa.

Povrede nogu nisu opasne po život, navodi američka sportska televizija ESPN.

Vudsovo vozilo se prevrnulo na putu i pretrpelo >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << ozbiljnu štetu, dodaje se u saopštenju nadležnih.

Četrdesetpetogodišnjeg Vudsa su iz olupine zajedno izvlačili vatrogasci i bolničari.

Mark Štajnberg, Vudsov menadžer rekao je novinarima: „U ovom trenutku lekari ga operišu, hvala na podršsci i što poštujete njegovu privatnost".

Muhamed Ali - nikad anđeo, zauvek najveći Ko je najbolji teniser svih vremena - šta kažu brojke Kad se Kobi Brajant naljuti: Pet „najmamba" trenutaka

Vuds je smešten u lokalnu bolnicu u blizini Los Anđelesa, navodi novinska agencija AFP.

Nijedno drugo vozilo nije učestvovalo u ovoj saobraćajnoj nezgodi.

Na prvim snimcima sa lica mesta vidi sa automobil pored puta, krov je teško oštećen.

Vuds je u dosadašnjoj karijeri osvojio 15 najprestižnijih šampionskih titula.

Nedavno je peti put bio na operaciji leđa, posle čega je rekao da nije siguran hoće li moći da nastupi na predstojećem Mastersu.

To takmičenje Vuds je poslednji put osvojio 2019. godine.

Američki sajt TMZ navodi da je Vuds pre nesreće bi na golf turniru u Rivijera Kaunti klubu u zapadnom predgrađu Los Anđelesa.

Pogledajte video o ekstremnoj vožnji bicikla

Pratite nas na Fejsbuku i Tviteru. Ako imate predlog teme za nas, javite se na bbcnasrpskom@bbc.co.uk

Autor: BBC News na srpskom

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Povezane vesti

Tajger Vuds: Slavni golfer ozbiljno povređen u saobraćajnoj nesreći

Izvor: B92, 23.Feb.2021

Vudsovo vozilo se u blizini Los Anđelesa prevrnulo na putu i pretrpelo ozbiljnu štetu, dodaje se u saopštenju nadležnih...Tajger Vuds, najbolji golfer svih vremena, pretrpeo je višestruke povrede nogu u saobraćajnoj nesreći u Kaliforniji, saopštila je kancelarija Šerifa za okrug Los Anđelesa...Povrede...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.