Izvor: Radio 021, 10.Jun.2019, 07:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TV serija "Stvorenje iz močvare" otkazana nakon prve sezone

TV serija "Stvorenje iz močvare" je otkazana nakon samo jedne sezone u "DC Universe".

Pilot epizoda je premijerno prikazana u petak, 31. maja i na osnovu recenzija, imala je potencijala da postane novi hit za DC Universe. Prateći ranije vesti o tome kako je produkcija završena ranije nego što je planirano i šta su iz DCU skratili broj epizoda na samo deset, čini se da su sada zvanično u potpunosti odustali od projekta.

Kako prenosi "Deadline", serija će biti otkazana >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << nakon prve sezone i to je prvi projekat DC Universe platforme koji doživljava takav kraj, dok "Patrola Prokletih" i dalje čeka svoju sudbinu. Još nije poznato zbog čega je serija otkazana, a Deadline prenosi kako je još uvek nejasno kako se DC Universe uklapa u veće planove WarnerMedia platforme.

U DC Universe još uvek nisu objavili nikakve korisničke podatke, zbog čega se ne zna koliko je trenutno popularan, pogotovo jer je dostupan samo u Sjedinjenim Američkim Državama. "Titani" sezona jedan je objavljena na internacionalnom nivou na Netflixu, dok je HBO preuzeo "Patrolu Prokletih".

Za sada će fanovi "Stvorenja iz močvare" morati da sačekaju i vide šta će biti sa serijom i DC Universe platformom uopšte. Preostale epizode prve sezone će se emitovati u redovnom terminu, petkom kako je i planirano, sve dok se sezona ne završi.

Možda će ostatak sezone pokazati "kreativne" razloge zbog kojih je serija rano završila produkciju i skraćena je na deset epizoda umesto 13 kako je prvobitno planirano. Fanovi će morati da sačekaju dok se ne oglasi neko od čelnih ljudi na seriji ili glumaca sa adekvatnim objašnjenjima.

Autor: Strip blog

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.