TRI VOZA MENJAJU RED VOŽNJE

Izvor: Kurir, 19.Dec.2010, 09:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TRI VOZA MENJAJU RED VOŽNJE

Na pruzi od Beograda do Šida, zbog građevinskih radova između Novog Beograda i Zemuna, od danas do 22. decembra u periodu od 1.10 do 3.00 sati posle ponoći biće promenjen saobraćaj tri lokalna putnička voza".

U tom periodu putnički voz koji saobraća iz Beograda za Šid u 2.50 sati polaziće iz Zemuna u 3.11 časova, a izostaće na relaciji Beograd-Zemun. Voz koji po redu vožnje polazi iz Novog Sada u 22.27 sati za Beograd saobraćaće samo do Zemuna. Voz koji polazi iz Šida za Beograd u 22.30 saobraćaće samo do Zemuna.

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

Radovi na pruzi od Novog Beograda do Zemuna

Izvor: Glas javnosti, 19.Dec.2010

BEOGRAD- Na pruzi od Beograda do Šida, zbog građevinskih radova između Novog Beograda i Zemuna, od nedelje do 22. decembra, u periodu od 1:10 do 3:00 sati posle ponoći, biće promenjen saobraćaj tri lokalna putnička voza, najavile su Železnice Srbije...U tom periodu putnički voz koji saobraća...

Nastavak na Glas javnosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.