Izvor: NoviMagazin.rs, 27.Nov.2019, 21:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SzS Novi Sad najavio protest protiv Vučića u petak

Protest protiv vlasti predsednika Aleksandra Vučića ponovo će se u petak, 29. novembra održati u Novom Sadu, najavio je danas Savez za Srbiju (SzS).

Na Pozorišnom trgu od 18.00 sati govoriće student Aleksandar Ćirić i penzioner Mile Delić koji je javnosti postao poznat kada je Vučiću vratio 5.000 dinara uplaćenih penzionerima kao pomoć.

Organizatori su najavili da će u petak govoriti o svemu što se dešavalo u prethodnih 12 meseci, jer se "bliži prva godišnjica >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << početka protesta protiv vladajućeg režima".

S protesta će ponovo biti upućen i poziv opozicionoj, demokratskoj i građanskoj javnosti u Novom Sadu, Vojvodini i Srbiji, na "zajedničku borbu za slobodne i poštene izbore na kojim će biti smenjen korumpirani režim Aleksandra Vučića i njegovih pristalica", piše SzS.

U saopštenju se podseća da su SzS i neke druge opozicione političke organizacije donele odluku da ne učestvuju na izborima najavljenim u Srbiji za mart iduće godine.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.