Svetsko prvenstvo u hokeju u Novom Sadu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 02.Apr.2009, 18:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Svetsko prvenstvo u hokeju u Novom Sadu

NOVI SAD - Od 7. do 13. aprila grad Novi Sad i Srbija biće domaćini Svetskog prvenstva divizije Dva grupe A u hokeju na ledu.

Reprezentacija Srbije pokušaće da pred svojim navijačima ostvari istorijski uspeh i plasira se u diviziju Jedan svetskog hokeja. Na tom putu moraće da savlada Estoniju, Kinu, Izrael, Island i Severnu Koreju.

Sve utakmice igraće se u ledenoj dvorani SPC "Vojvodina" u Novom Sadu. Ceremoniju otvaranja i uvodni meč naše selekcije protiv Estonije možete pratiti u prenosu 7. aprila od 20 :15 na Prvom programu Radio-televizije Vojvodine.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.