Izvor: Radio 021, 01.Mar.2021, 12:53

Sve više pregleda u kovid ambulanti u Novom Sadu

U toku vikenda u kovid ambulantu na Novom naselju se javilo od 270 do 360 građana, a u poslednjih 24 sata njih 178 je bilo pozitivno na kovid19.

Direktor Doma zdravlja "Novi Sad" Veselin Bojat kaže da se pojačava pritisak na respiratorni centar svaki dan, podsećajući da će za nekoliko dana biti godinu dana kako ustanova na Novom naselju ima respiratorni centar.

On je za RTV naveo i da je u Novom Sadu nastavljena imunizacija protiv kovida i da je danas na >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << Novosadskom sajmu predviđeno da gotovo 5.000 ljudi primi vakcinu.

Kako je objasnio, 2.500 njih će dobiti prvu dozu vakcine "Astrazeneka", a istovremeno će se kineskom vakcinom "Sinofarm revakcinisati 2.500 građana.

Više od 80.000 Novosađana do sada se vakcinisalo protiv kovida19.

Autor: 021.rs

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.