Izvor: Novine novosadske, 04.Jul.2012, 15:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sve veći broj intervencija Hitne pomoći

Novosadska hitna pomoć imala je danas povećan broj intervencija, a lekari su morali da intervenišu i u slučaju nekoliko saobraćajnih nesreća u gradu izazvanih uglavnom zbog slabije koncetracije vozača. Službe Hitne pomoći reagovale su u 43 slučaja uglavnom zbog kolapsa građana. Iz hitne pomoći kažu da se građani najviše žale na vrtoglavicu i slabost.
- Veliki broj intervencija zabeležen je na javnim mestima. Preporučujemo građanima da piju puno tečnosti, jedu lakšu hranu i mnogo voća. Naša preporuka je da ne izlaze napolje u periodima velike vrućine ako ne moraju – rečeno nam je u službi Hitne pomoći.
S. Z.

Nastavak na Novine novosadske...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Povećan broj poziva Hitnoj pomoći

Izvor: Blic, 04.Jul.2012

Hitna pomoć je do 14 časova obavila 89 intervencija, od kojih 37 na javnom mestu i broj poziva toj zdravstvenoj službi je danas povećan, izjavila je portparol Hitne pomoći dr Nada Macura...Ona je istakla da su se lekarima javljale sve vrste bolesnika, da je bilo ljudi koji su pretrpeli kolapse i...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Novine novosadske. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Novine novosadske. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.