Izvor: Luftika.rs, 15.Apr.2021, 18:29

Sve što treba da znate o specijalnoj epizodi Prijatelja koju nestrpljivo očekujemo

Upravo je završeno snimanje specijalne episode kultne serije “Prijatelji”, a fanovi ne mogu da dočekaju dan kada će popularnu šestorku konačno ponovo videte na okupu.
Evo svega što treba da znate o ovom specijalu:
O čemu će biti reč Ponovno okupljanje nije nastavak ​​finala serije. Glumačka ekipa neće ponavljati svoje uloge kao Rejčel, Monika, Fibi, Ros, Čendler i Džoi. Oni će nastupiti kao Dženifer Aniston, Kortni Koks, Lisa Kudrov, Dejvid Švimer, Metju Peri >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << i Met Le Blenk.
Specijal će predstaviti glumce koji preispituju život na snimanju i dele svoja najbolja sećanja iz kultnog sitkoma. Glumačka ekipa je decenijama bila čuvena u stvarnom životu, ali retko kada možete videti svih šestoro na istom mestu ili na istom događaju.
Međutim, Švimer (Ros) je rekao da bi mogao postojati jedan kratak segment u kojem će glumci stati u cipele svojih voljenih likova.
Gde će se održati? Ponovno okupljanje snimljeno je na originalnom setu za snimanje serije, pa ćemo verovatno ponovo posetiti kultni kafić Central Perk i / ili Monikin stan. Kadrovi iza kulisa takođe su otkrili da će se deo intervjua održati ispred fontane iz uvodne špice.
Gde će se emitovati? Prijatelji: Okupljanje (Friends: Reunion) će se emitovati na kanalu HBO Max.
Kada će se emitovati? Još uvek nije objavljen datum emitovanja specijala, ali pošto je snimanje trajalo samo nešto više od nedelju dana, a samo okupljanje je zapravo ćaskanje sa glumcima, a ne stvarna epizoda, kladimo se da će biti objavljeno do kraja godine.
Zašto se ovo događa upravo sada? Prijatelji su 2019. proslavili 25. godišnjicu, a prvobitni plan je bio da se specijalno okupljanje objavi 2020. Ipak, zbog ograničenja usled epidemije koronavirusa, snimanje je pomereno na 2021. godinu.
8 najluđih saveta za seks iz prošlosti: Pravi se mrtva u mraku i nemoj slučajno da te vidi golu

Nastavak na Luftika.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.