Sve spremno za Fruškogorski maraton

Izvor: Radio 021, 20.Apr.2017, 17:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sve spremno za Fruškogorski maraton

Četrdeseti Fruškogorski maraton održaće se 22. i 23. aprila, uprkos lošim vremenskim uslovima.

Predsednik organizacionog odbora Fruškogorskog maratona Milivoj K. Nastasić kaže da će se nadležni potruditi da sve prođe bez problema. On apeluje na sve učesnike da dolaze na maraton gradskim prevozom da bi se smanjila gužva i olakšala organizacija.

"Ima dosta oborenih stabala i velike količine snega, ali to nije prepreka za održavanje jubilarnog maratona", >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << naglasio je Nastasić. Objasnio je da će organizatori postaviti užad na stazama zbog strmina i apsolutne bezbednosti učesnika.

Prema njegovim rečima, ovakva manifestacija ne može se održati bez kotizacije koja za staze do 49 kilometara iznosi 200 dinara. Učesnici se mole da novac uplate pre održavanja maratona na račun manifestacije.

Direktor Fruškogorskog maratona Nenad Stefanov rekao je da je vodič pripremljen i u subotu će biti u prodaji za sve učesnike.

Maraton počinje u subotu u 9 časova. Put za Paragovo biće zatvoren za građane u subotu od 8.30 do 13 časova, a Fruškogorski put od 6.30 do 14 časova.

Kako će voziti autobusi do starta maratona možete pročitati OVDE.

Sve detalje o ovogodišnjem maratonu možete da pogledate na zvaničnom sajtu.

Autor: 021.rs

Nastavak na Radio 021...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.