Svakog dana po jedna nagrada iz Halogena u Novosadskom kvizu

Izvor: Radio 021, 14.Jan.2017, 18:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Svakog dana po jedna nagrada iz Halogena u Novosadskom kvizu

Posle dvogodišnje pauze, slušaoci Radija 021 (frekvencija 92,2 MHz za područje Novog Sada) ponovo mogu učestvovati i proveravati svoje znanje o istoriji svog grada u popularnom "Novosadskom kvizu" koji realizuje voditelj Jovan Stojanović Cope.

Nova sezona obiluje informacijama o Novom Sadu i privlači pažnju celokupne slušalačke publike koja ima mogućnost da sazna zanimljive priče iz istorije svog grada, kao i ne tako davne istorije, koje se i sami sećaju.

Jovanu >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << Stojanoviću u realizaciji kviza pomaže poznati hroničar Novog Sada Zoran Knežev, koji priprema pitanja.

Voditelj Radija 021 postavlja svojim slušaocima pitanja o delovima grada, imenima ulica, poznatim ličnostima i sličnim zanimljivostima, a oni svojim odgovorima pokazuju svoje znanje znanje i poznavanje grada u kom živimo. Sponzor je čuvena novosadska prodavnica elektromaterijala i rasvete "Halogen", a za svako izdanje kviza je obezbeđena nagrada za slušaoce.

"Novosadski kviz" se realizuje svakog radnog dana na frekvenciji 92,2 Mhz, posle 14 časova.

Autor: Radio 021

Nastavak na Radio 021...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.