Izvor: Radio 021, 18.Okt.2020, 12:53

Svađa supružnika u Malom Beogradu, žena nožem ranila muža

A. N. (31) uhapšena je zbog sumnje da je sinoć oko 22 časa u kući u Ulici Aleksandara Nevskog u naselju Mali Beograd izbola svog supruga M. J. (49).

Ranjavanju je prethodila svađa supružnika, a sumnja se i da je muškarac bio pod uticajem alkohola.

Tokom svađe žena je nožem posekla supruga po stomaku, potom su se potukli i u jednom momentu je on nju posekao po prstu. Oboje su zadobili lakše telesne povrede.

Protiv žene će biti podneta prijava zbog >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << nasilja u porodici.

Autor: 021

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Povezane vesti

Žena najprije nasrnula na muža nožem pa on na nju?

Izvor: Nezavisne Novine, 18.Okt.2020

A. N. (31) uhapšena je zbog sumnje da je u subotu oko 22 časa u kući u naselju Mali Beograd u Novom Sadu ubola svog supruga M. J. (49), piše portal "021.rs".

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.