Izvor: Radio 021, 03.Okt.2019, 13:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sutra u Novom Sadu novi protest protiv vladajućeg režima

Protest Saveza za Srbiju protiv režima Aleksandra Vučića održaće se sutra, 4. oktobra, na Pozorišnom trgu sa početkom u 18 časova.

"Zahtevi protesta ostaju isti kao što su bili i na svim protestima započetim 18. januara: zakoniti i pošteni izbori i smena vlasti na lokalnom, pokrajinskom i državnom nivou", navodi se u saopštenju SZS.

Političke partije koje čine Savez za Srbiju i druge opozicione i građanske organizacije najaviće u petak i početak >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << kampanje za bojkot predstojećih izbora u Vojvodini, čime će, ocenjuju, biti ispunjen jedan od zahteva sa protesta "Jedan od pet miliona", ali i poštovana obaveza iz "Ugovora sa narodom" koji je proletos potpisan na ovim protestima.

Predsedavajući Saveza za Srbiju u Vojvodini Nebojša Novaković govoriće na skupu o razlozima zbog kojih opozicija i građani "ne mogu i neće učestvovati na izborima koje vlast priprema za kraj marta sledeće godine, ali i o ponovnom jačanju i širenju uličnih i drugih protesta u Vojvodini".

Kako se navodi u saopštenju SZS, sutrašnji protest biće na neki način i najava skupa kojim će sutradan u Beogradu biti obeležena godišnjica smene režima Slobodana Miloševića.

Oni su pozvali građane Novog Sada koji žele da prisustvuju protestnom skupu u Beogradu da se prijave na nekom od štandova Saveza za Srbiju koji će biti postavljeni na platou ispred Srpskog narodnog pozorišta.

Autor: 021.rs

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Povezane vesti

Danas novi protest protiv vladajućeg režima

Izvor: NoviSad.com, 04.Okt.2019, 13:11

Protest protiv režima Aleksandra Vučića biće održan danas na Pozorišnom trgu sa početkom u 18 časova. Savez za Srbiju je organizator protesta. - Zahtevi protesta..

Nastavak na NoviSad.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.