Surfer preživeo napad ajkule

Izvor: Radio 021, 29.Avg.2017, 12:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Surfer preživeo napad ajkule

Surfer Marsel Brandler imao je sreće da se izvuče samo sa ogrebotinom na leđima, pokidanim odelom i tragovima zuba na dasci kada ga je danas kod plaže u Australiji napala ajkula.

Brandler (37), koji je surfovao oko 140 kilometara od Melburna, veruje da se radilo o velikoj beloj ajkuli dugoj tri metra.

"Najpre nisam obratio pažnju, jer često viđamo delfine, ali onda sam shvatio da je ovo mnogo veće", rekao je surfer. On je naveo da je udario ajkulu pre nego >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << što je pobegao na talasu.

"U jednom trenutku me de držala u ustima. Vikao sam i udarao je tokom napada. Imao sam mnogo, mnogo sreće da se taj talas pojavio niotkuda", preneo je Brandler svoje iskustvo.

I pored preživljenog šoka, on je rekao da će najverovatnije već sledeće nedelje ponovo biti na dasci, iako "ne sam, jer bi to bilo malo zastrašujuće".

Autor: Beta

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.