Sunčano i toplo

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 13.Jul.2009, 11:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sunčano i toplo

NOVI SAD - U Srbiji jutro sveže, sa kratkotrajnom maglom po kotlinama i visoravnima na zapadu zemlje, dok će u toku dana preovlađivati sunčano i toplo, saopštio je danas Hidro-meteorološki zavod Srbije.

Vetar će biti slab, u Negotinskoj krajini umeren, severozapadni, dok će se jutarnja temperatura kretati u intervalu od 10 do 15, a najviša dnevna od 26 do 30 stepeni.

Meteorolozi i za Beograd prognoziraju sveže jutro, dok će u toku dana biti sunčano.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine <<
Vetar će biti slab, severozapadni, jutarnja temperatura oko 15, a maksimalna dnevna oko 29 stepeni.

U Srbiji će sledeće nedelje preovlađivati pretežno sunčano i toplo vreme, a od sredine sedmice i veoma toplo, sa maksimalnim temperaturama do 37 stepeni.

Toplo će, kako najavljuju meteorolozi, biti i na planinama, dok se krajem nedelje i početkom naredne očekuje kratkotrajno zahlađenje.

Slično vreme biće i u Beogradu, sa maksimalnim temperaturama do 36 stepeni.

Biometeorološka prognoza za ponedeljak, 13. jul

Očekuje se period povoljnih biometeoroloških prilika i smanjenje tegoba kod svih hroničnih bolesnika, kao i uslovi za dobro raspoloženje svih.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.