Izvor: Luftika.rs, 17.Jan.2021, 14:47

Sumnja se da je Aleksić seksualno napastvovao 5 učenica, među njima devojčice: MUP poziva žrtve

Policija u Beogradu uhapsili je srpskog reditelja i učitelja glume Miku Aleksića (68) posle optužbi glumice Milene Radulović da ju je silovao i to, kako je rekla, više puta.
Tim povodom oglasio se i MUP saopštenjem u kojem se navodi da je Aleksić uhapšen zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivična dela silovanje i nedozvoljene polne radnje.
– Sumnja se da je on u vremenskom periodu od 2012-2020. godine u prostorijama škole glume u Beogradu, čiji je vlasnik, seksualno >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << napastvovao pet svojih učenica, od kojih su dve za vreme izvršenja krivičnog dela bile maloletne – navode iz MUP.
Dodaju da je osumnjičenom Aleksiću određeno zadržavanje i da će on uz krivičnu prijavu, biti priveden Višem javnom tužilaštvu u Beogradu.
– Pošto se sumnja da ima još osoba koje je osumnjičeni seksualno napastvovao, mogu to prijaviti u prostorijama Policijske uprave za grad Beograd, Bulevar despota Stefana 107 – ističu iz Ministarstva unutrašnjih poslova.
Podsetimo, o višestrukom silovanju progovorila je hrabra glumica Milena Radulović.
Svoje traume iz Mikine škole podelila je i glumica Hana Selimović.
MUP je pozvao žrtve seksualnog predatora da se jave

Nastavak na Luftika.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Kroz Aleksićevu školu prošlo 3000 dece, u ponedeljak saslušanje

Izvor: N1 televizija, 17.Jan.2021

Vlasnik i nastavnik čuvene škole glume, kroz koju je prošlo 3.000 dece, Miroslav Aleksić, uhapšen je nakon što ga je pet učenica optužilo za silovanje i seksualno uznemiravanje. Policija je saopštila da su dve žrtve u vreme počinjenih dela bile maloletne. Hapšenje je usledilo nakon pisanja...

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.