Izvor: B92, 31.Avg.2007, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sukobi u novosadskom DSS-u

Novi Sad -- Novosadski odbor DSS-a pokrenuće disciplinski postupak protiv funkcionera te stranke Dejana Mikavice i Miloja Jakovljevića.

U saopštenju Glavnog odbora Demokratske stranke Srbije navodi se da su dva stranačka funkcionera neprimereno nastupala u javnosti, što je stranci nanelo veliku štetu. "Niko od članova nema prava da, zbog ličnih interesa, blati ugled stranke i stavlja sebe ispred interesa građana", navodi se u saopštenju novosadskog DSS.

Novosadski >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << mediji javljali su prethodnih dana da je Mikavica, bivši narodni poslanik DSS i predsednik novosadskog odbora te stranke, vršio pritisak na Jakovljevića, direktora dvorane Spens, da podnese ostavku.

Prema navodima medija, iza međusobnog sukoba funkcionera DSS krije se namera da se prodaju teniski tereni pored Spensa i dođe do milionskih zarada koje bi išle u džepove pojedinaca.

Mikavica je današnjem izdanju "Blica" rekao da je postupak stranke "nemoralan i neutemeljen", navodeći da Gradski odbor DSS-a "preko njegovih leđa želi da odredi politički karakter budućeg rada".

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.