Studenti iz 113 zemalja gosti Novog Sada

Izvor: Novine novosadske, 24.Feb.2013, 08:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Studenti iz 113 zemalja gosti Novog Sada

studenti_privredne_akademije_nsNovi Sad trenutno je domaćin za preko 250 studenata iz 113 zemalja sveta koje su članice studentske organizacije AISEC. AISEC je jedinstven po tome što je jedina organizacija koju, na bilo kom nivou, >> Pročitaj celu vest na sajtu Novine novosadske << čine isključivo student. Tokom godišnjeg skupa te organizacije, organizovan je i jedinstven događaj – Alumni biznis forum.
Tokom međunarodnog sastanka predsedništva studentske organizacije AIESEC, organizovan je i poslovni forum, prvenstveno kao platforma za razmenu ideja između svetskih ekonomskih lidera i studenata. Ovo je jedinstveni događaj kada su privlačenje investicija, inovacije i budućnost u poslovnom svetu, samo pozadina mnogo šire priče.
Kako su predavači ljudi koji su u bliskom kontaktu sa novim poslovnim modelima i još uvek istražuju mogućnosti naše privrede, vrlo brzo najkonstruktivnije diskusije dovode do razmene jedinstvenih iskustava studenata i predavača pa time i pronalaženja prostora za međusobnu saradnju u budućnosti.
U momentu kada studentima u Srbiji itekako manjka prakse i prilike za zapošljavanje i bez radnog iskustva, međusobno povezivanje ljudi, a time i stvaranje mreže budućih poslovnih partnera više je nego dobrodošlo.
RTV (Ilustracija: Agropress)

Nastavak na Novine novosadske...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Novine novosadske. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Novine novosadske. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.