Studenti FAM-a sumirali rezultate sa Silafesta

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 24.Nov.2010, 00:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Studenti FAM-a sumirali rezultate sa "Silafesta"

NOVI SAD -

Studenti Fakulteta za menadžment u Novom Sadu, koji su učesvovali na festivalu turističkih i ekoloških filmova "Silafest", okupili su se i sa svojim mentorima sumirali učešće na tom, u regionu, jedinstvenom festivalu.

Organitzatori festivala ističu da je "Silafest" pružio mogućnost mladim školovanim novinarima da ono što su naučili u učionicama na najbolji način prenesu u elektronsku formu.

Iako je bilo zanatskih grešaka, mentori kažu da >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << su studenti Fakulteta za menadžment u svojim radovima pokazali dobro znanje, ali pre svega veliki trud.

Organizatori "Silafesta" kažu da im posebno imponuje činjenica da je Hronika silafesta, koje je emitovana na Radio-televiziji Vojvodine, u proseku imala 26 hiljada gledalaca.

Ove godine je u radu "Silafesta" učestvovalo šestoro studenata FAM-a, a prema očekivanju direktora festivala Boška Savkovića iduće godine biće ih mnogo više.

"Silafest", od ove godine, uvršten je u međunarodnu asocijaciju festivala Turističkih i ekoloških filmova "CIFT", koja okuplja festivale u Rio de Žaneiru, Barseloni i Rigi.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.