Student iz Holandije kupio kartu za Sidnej i greškom završio u Kanadi

Izvor: Radio 021, 01.Apr.2017, 22:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Student iz Holandije kupio kartu za Sidnej i greškom završio u Kanadi

Holandski student na teži način je naučio da su neke stvari suviše dobre da bi bile istinite, pošto je kupio avionsku kartu i odleteo u Sidnej, ali u Kanadi umesto u Australiji.

Milan Šiper (18) rekao je za televiziju CBC da je kupio kartu jer je bila mnogo jeftinija od ostalih. Međutim, umesto da sa aerodroma stigne na plažu, našao se usred snežne oluje noseći na sebi samo laganu jaknicu.

Stjuardese su mu pomogle da odmah kupi kartu za povratak kući >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << u Amsterdam.

Mladić kaže da je shvatio da nešto nije u redu kada je u Torontu presedao u mali avion kompanije Er Kanada.

"Avion je bio tako mali da sam se pitao kako li će stići do Australije", rekao je Šiper.

Ovo nije prvi put da su putnici zamenili dva Sidneja. Mladi britanski par je 2002. godine takođe sleteo u Sidnej poznatiji po brodovima za lov na jastoge nego po zgradi opere. Isto se 2009. dogodilo još jednom holandskom penzioneru, a identičnu grešku napravili su 2010. italijanski turisti.

I Srbija se našla na mapi zemalja u koje turisti greškom sleću. Tako je grupa Čeha planirala da otputuje u toplu Nicu na francuskoj Azurnoj obali, ali se umesto toga našla u Nišu usred zime.

Autor: Hina/ foto: Pixabay

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.