Stevan Šešum: Žarka čeka još jedna operacija

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 09.Feb.2009, 15:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stevan Šešum: Žarka čeka još jedna operacija

NOVI SAD - "Žarku popodne predstoji još jedna mala operacija" izjavio je za Radio Novi Sad otac našeg reprezentativca Stevan Šešum, koji se javio iz Vesprema u Mađarskoj, iz bolničke sobe u kojoj se Žarko Šešum oporavlja nakon prve operacije, i kako je rekao njegov otac, lekari ne očekuju postoperativne komplikacije.

Lekarski tim koji brine o zdravstvenom stanju povređenog srpskog rukometaša Žarka Šešuma saopštio je danas da je njegovo stanje stabilno >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << i da bi igrač Vesprema mogao za dva do tri meseca da se vrati na teren, preneli su mađarski mediji.

Rukometni reprezentativac Srbije Žarko Šešum (23) povređen je u napadu u noći između subote i nedelje u diskoteci „Patriota" u Vespremu, na zapadu Mađarske. Njegov kolega iz rukometnog kluba, Rumun Marijan Kozma (26) ubijen je, a Hrvat Ivan Pešić (19) zadobio je teške povrede kada su ih nepoznati napadači izboli noževima.

Austrijska policija uhapsila je dvojicu napadača osumnjičenih za ubistvo rumunskog rukometaša i ranjavanje srpskog i hrvatskog rukometaša juče u mađarskom gradu Vespremu, a za trećim se i dalje traga, saopštila je danas mađarska policija.

Rumun Kozma preminuo je nakon što su ga napadači uboli nožem u srce, srpskom reprezentativcu Žarku Šešumu polomili su jagodičnu kost, dok je hrvatski golman Ivan Pešić takođe izboden, pa su lekari morali da mu odstrane bubreg. Šešum i Pešić nalaze se van životne opasnosti.

Za Radio Novi Sad govori Stevan Šešum, otac povređenog srpskog reprezentativca Žarka Šešuma.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.