Stefanović otvara stanicu policije na Satelitu

Izvor: Radio 021, 05.Apr.2016, 19:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stefanović otvara stanicu policije na Satelitu

Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović će u sredu 11 časova otvoriti policijsku stanicu na Satelitu.

Ovo će biti drugo otvaranje iste stanice pošto je pre četiri godine to već uradio tadašnji ministar policije Ivica Dačić.

U saopštenju Gradske kuće se navodi da je u februaru prošle godine sa radom počelo Odeljenje policije "Novo naselje", što je predstavljalo prvi korak ka uspostavljanju Policijske ispostave. Načelnik novosadske policije Siniša >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << Radaković je nedavno za 021 izjavio da će stanica proraditi čim se završe radovi na uređenju prostora.

Građanima ovog dela grada se već desetak godina obećava stanica policije. Prvo je problem bila lokacija, a potom i mali broj pripadnika policije zbog čega je nakon Dačićevog otvaranja u prostorijama zgrade kod Satelitske pijace smeštena samo sala za izdavanje dokumenata kao i odeljenje pogranične policije.

Autor: 021.rs

Nastavak na Radio 021...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.