Stefanović: Vučić strahuje da je meta bio njegov brat

Izvor: Radio 021, 01.Nov.2016, 22:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stefanović: Vučić strahuje da je meta bio njegov brat

Ministar policije Nebojša Stefanović kaže da je u vezi sa oružjem u Jajincima saslušano 37 osoba i da se u tom slučaju "vide tragovi ozbiljnog profesionalizma".

On je rekao da se u prečniku od jednog kilometra, u delu Rakovica–Jajinci–Jelezovac, u danu pronalaska arsenala oružja kod porodične kuće premijera i dva dana pre toga, našlo 97 bezbednosno interesantnih lica.

"Ne mogu da kažem sa sigurnošću da ćemo uopšte doći do svih relevantnih podataka >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << u vezi sa ovim jer je urađeno veoma profesionalno, ali mogu da kažem da ćemo učiniti sve da razotkrijemo pozadinu ovog slučaja", napominje Stefanović.

Premijer Vučić strahuje, kako kaže ministar, da je možda potencijalna meta bio njegov brat Andrej.

Kada je reč o pisanju "Večernjih novosti" da će se Vučić povući sa čela Biroa za koordinaciju službi bezbednosti, Stefanović je rekao da ne zna kako su ljudi iz "Novosti" došli do tih informacija. "Nećemo odustati, borićemo se svim sredstvima i videćemo kako će da se završi", navodi Stefanović.

Autor: RTS/ foto: MUP

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.