Izvor: Radio 021, 28.Avg.2019, 10:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stefanović: Maketa tenka iskorišćena za novi napad na Vučića

Ministar policije Nebojša Stefanović ocenio je danas da je maketi tenka, koju su Zvezdini navijači postavili ispred Marakane, dato previše pažnje i ponovio da je u Tužilaštvu konstatovano da u tom slučaju nema elemenata krivičnog dela.

"Radi se o maketi, što je potvrdilo i Ministarstvo odbrane, nekadašnjem vozilu koje je onesposobljeno, koje nema motor i koje ne može da ugrozi bilo čiju bezbednost", rekao je Stefanović za TV Hepi.

Ministar je upitao >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << zašto oni kojima je smetala maketa tenka ispred stadiona nisu uložili takvu energiju i bili glasniji kada su nedavno napadnuti Zvezdini navijači u Kninu.

"Žao mi je što su tada ćutali, žao mi je što su tada bili vrlo objektivni", kazao je Stefanović.

Prema njegovim rečima, maketa tenka je deo koreografije Zvezdinih navijača, simboliše da su kao sportski klub jaki i dodao da ne može da razume one koji su rekli da je to "simbol devedesetih".

"Očigledno je da je ovo trebalo da posluži kao politička igra za neku vrstu napada pre svega na predsednika Aleksandra Vučića, jer sada je on kriv i za ovo, jer je kriv za sve što se desi. To je očigledno politikanstvo jednog dela opozicije koji nažalost nema šta drugo da pokaže", rekao je Stefanović.

Autor: Tanjug

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.