Startup Weekend drugi put u Novom Sadu

Izvor: Radio 021, 25.Feb.2015, 15:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Startup Weekend" drugi put u Novom Sadu

Drugi po redu "Startup Weekend" održava se od 20. do 22. marta u Rektoratu Novosadskog univerziteta.

Do sada je ova manifestacija održana u preko 100 zemalja širom sveta u više od 400 gradova, među kojima je i Novi Sad.

Svim dizajnerima, preduzetnicima, startap entuzijastima i zainteresovanima za stvaranje inovativnih biznisa, pruža se prilika da se međusobno povežu, predstave svoje poslovne ideje i formiraju timove kako bi svoju ideju pretvorili u stvarnost. >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << Svi učesnici ovog događaja moći će da uz pomoć mentora, vrhunskih stručnjaka u ovoj oblasti, razviju svoje poslovne modele, koje će nakon dvodnevnog rada predstaviti članovima žirija, objašnjava direktor Poslovnog inkubatora Đorđe Ćelić, inače asistent na Departmanu za industrijsko inženjerstvo i menadžment. On dodaje da je ovo jedinstvena prilika za sve mlade preduzentike, ne samo da osvoje vredne nagrade, već i da promovišu svoju ideju, čuju stručna mišljenja, dobiju korisne savete i pronađu dodatne izvore finansiranja.

U nedelji pre "Startup Weekend"-a, Poslovni inkubator Novi Sad organizuje četvorodnevne pripremne treninge za sve učesnike o formiranju poslovnog modela i predstavljanju svojih ideja, gde će svi polaznici steći znanja i veštine potrebne za dobar start u razvoju sopstvenog startapa. Osim stečenog znanja, veština i dragocenog iskustva, učesnici će biti dodatno motivisani i mogućnošću osvanjanja vrednih nagrada. Glavne nagrade uključuju: šest meseci usluga Poslovnog inkubatora Novi Sad, učešće na treninzima i obukama u Banja Luci koje se organizuju u okviru IdeaLab projekta, kao i brojne hightech gadžete.

Dodatne informacije o drugom "Startup Weekend"-u zainteresovani mogu da pronađu na veb-sajtu: http://novisad.startupweekend.org/ i na društvenim mrežama facebook i twitter: /swnovisad.

Nastavak na Radio 021...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.