Starac ubijen zbog 150 evra?

Izvor: Glas javnosti, 03.Sep.2009, 10:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Starac ubijen zbog 150 evra?

KIKINDA - Penzioner Pante Velemirov (79) iz Kikinde nađen je prekjuče mrtav u svojoj kući na periferiji grada u Ulici Slobodanke Aciganj 16. Mrtvog oca pronašla je ćerka Verica Miladinov (55) i o tome odmah obavestila policiju. Zbog sumnje da se radi o nasilnoj smrti sudija naložio je da se u novosadskom Institutu za sudsku medicinu obavi obdukcija tela. Nakon toga biće jasnije pod kakvim okolnostima je preminuo nesrećni starac i da li je, kako se sumnja, usmrćen. Policija intenzivno radi >> Pročitaj celu vest na sajtu Glas javnosti << na rasvetljavanju slučaja koji je uznemirio građane jer je pre manje od godinu dana, samo dve ulice dalje, na smrt pretučen sedamdesetogodišnji starac nad kojim se napadač seksualno iživljavao. Ćerka Verica juče je smogla snage da prepriča košmarne detalje pronalaska beživotnog tela svoga oca:

Čula jak lavež

Između 13.30 i 14 sati čula sam kako Pantin pas jako laje. Pomislila sam da laje na ljude koji popisuju struju. Nije mi bilo ni na kraj pameti da se nešto strašno dogodilo. Dva sata kasnije začula sam kako njegova ćerka Verica viče i plače da su Pantu ubili zbog para-kaže komšinica Natalija Kovačević.

Nastavak na Glas javnosti...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.