Stanovnici Šangaja protiv izgradnje kafilerije

Izvor: Radio 021, 06.Okt.2015, 11:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stanovnici Šangaja protiv izgradnje kafilerije

Stanovnici Šangaja traže da se iz regulacionog plana izbaci planirana gradnja spalionice animalnog otpada u tom naselju.

Predsednik Mesne zajednice "Šangaj" Dragomir Šušakov kaže da nisu zadovoljni predlogom grada da se sagradi kafilerija koju je Naučni institut za veterinarstvo iz Novog Sada dobio kao donaciju od Evropske unije.

O gradnji kafilerije bilo je i nedavno reči tokom boravaka gradonačelnika Miloša Vučevića Institutu, kada je rečeno da je grad >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << preuzeo obavezu da sagradi hladnjaču pored spalionice animalnog otpada. Šangajci su podneli prigovore na plan koji treba da se uskoro nađe na dnevnom redu Skupštine grada.

Šuškov kaže za "Novosti" da su Šangajci spremni da, ukoliko ne budu usvojeni njihovi prigovori, organizuju proteste, a ako zatreba i blokade puteva.

Nastavak na Radio 021...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.