Izvor: B92, 28.Avg.2007, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stanovi za mlade u Novom Sadu

Novi Sad -- Za potrebe mladih naučnika i umetnika sa Univerziteta u Novom Sadu biće izgrađena zgrada sa 27 stanova.

Kako je saopšteno iz Pokrajinskog sekretarijata za informacije, stanovi će biti prosečne površine od 46,5 metara kvadratnih i gradiće se u Ulici Stojana Stanojevića 16, u Novom naselju. Vrednost građevinskih radova iznosi oko 47 miliona dinara, dok će ukupna vrednost investicije, uključujući i kupovinu i opremanje zemljišta iznositi oko 59 miliona dinara.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << />
Radove u celosti finansira Izvršno veće Vojvodine, preko Pokrajinskog sekretarijata za nauku i tehnološki razvoj i Fondacije za rešavanje stambenih potreba mladih nastavnih i naučnih radnika i umetnika Univerziteta u Novom Sadu.

U saopštenju se dodaje da će radovi na zgradi početi sutra u podne, kada će vojvođanski premijer Bojan Pajtić postaviti kamen temeljac.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.